Grup Yorum Üyesi Ve Eylemciler Saklandıkları DİSK Binasından Çıktı GENEL
Paylaş

Grup Yorum Üyesi Ve Eylemciler Saklandıkları DİSK Binasından Çıktı

DİSK binası önündeki Grup Yorum üyelerinin gözaltına alınmasının ardından, DİSK binası içine sığınarak kapıları kapatan grup, polis ekiplerinin bölgeden ayrılma.

DİSK binası önündeki Grup Yorum üyelerinin gözaltına alınmasının ardından, DİSK binası içine sığınarak kapıları kapatan grup, polis ekiplerinin bölgeden ayrılmasıyla birlikte binadan dışarı çıktı.


Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan DİSK binası önünde akşam saatlerinde işten çıkarılan Oya Baydak’a destek için gelen ve konser vermek isteyen Grup Yorum üyeleri ve bir grup göstericiye, çevik kuvvet polisleri müdahale ederek Grup Yorum üyelerini gözaltına almıştı. Göstericiler Oya Baydak ve bir grup, DİSK binasına girip kapıya barikatlar kurarak beklemeye başlamıştı. Polis ekiplerinin bölgeden ayrılmasının ardından grup, kapıya kurdukları barikatları kaldırarak tekrar dışarı çıktı. Protestolarını bina önünde sürdüren eylemcilerin slogan atarak bekleyişleri devam ediyor.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.