Gözaltına Alınan Eski İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Antalya’ya Getirildi ASAYİS
Paylaş

Gözaltına Alınan Eski İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Antalya’ya Getirildi

Antalya merkezli olarak Burdur, Ankara, Batman, Şanlıurfa ve İzmir’de eş zamanlı gerçekleştirilen paralel yapıya yönelik operasyonda gözaltına alınan eski İstih.

Antalya merkezli olarak Burdur, Ankara, Batman, Şanlıurfa ve İzmir’de eş zamanlı gerçekleştirilen paralel yapıya yönelik operasyonda gözaltına alınan eski İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı M.E., Antalya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi.


Antalya merkezli Burdur, Ankara, Batman, Şanlıurfa ve İzmir’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen paralel yapıya yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınırken, 7 şüpheli aranıyor. Bu sabah Antalya’da gözaltına alınan polislere ek olarak eski İstihbarat Daire Başkanı M.E. de Burdur’da gözaltına alındı. Antalya’ya getirilen M.E., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra terör ekipleri tarafından TEM Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.