Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi, Kavak Akbelen İlkokulu'nda 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.
OKULLARDA PAYLAŞIM GÜCÜ ARTIYOR
Konu ile bir açıklama yapan Kavak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, "İl Müdürümüz Güven Özyurt başkanlığında yürütülen projeyle köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyoruz. Bu tür etkinliklerde amacımız gençlerin paylaşım gücünü attırmaları ve sorumluluk duygularını pekiştirirken küçüklerin büyüklere saygıyı, büyüklerin de küçüklere sevgi anlayışını yaşayarak öğrenmeleri temel düşencedir. Bu etkinliğe emeği geçen gönüllü gençlerimize okul müdürlerimize teşekkür ediyorum." dedi.
Aslankoç, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce gençlerin gençlik merkezi faaliyetlerine katılımının artırılması, gençlerde sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincinin geliştirilmesine katkıda bulunmak için sürekli projeler
yapmakta olduğunu sözlerine ekledi.
Okul Müdürü Zekeriya Ersoy da yardımlarından dolayı Gençlik Merkezi İl Müdürü Güven Özyurt başta olmak üzere Kavak İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç'a teşekkür etti.
