Fransa kana bulandı! En az 150 ölü ASAYİS
Paylaş

Fransa kana bulandı! En az 150 ölü

Fransa'nın başkenti Paris'te 7 ayrı bölgede silahlı saldırı meydana geldi. Resmi olmayan bilgilere göre saldırılarda 150 kişinin öldüğü ve yaralıların olduğu belirtildi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 14.11.2015 09:27

Paris'in 10. ve 11. bölgelerinde kimliği belirsiz kişilerce restoran ve eğlence yerlerine ve statta silahlı saldırı düzenlendi. 10. bölgede yer alan bir bar ve restoranın terasına kaleşnikof silahla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 18 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Bataklan konser holünde ise yaklaşık 60 kişinin rehin tutulduğu öğrenildi. Rehinelerden ölenlerin olduğu ve buradaki ölü sayısının da 100 olduğu belirtildi. Terör saldırısında toplamda 150 kişinin öldüğü belirtiliyor

11. bölgede eğlence merkezi Bataklan'da silahlı saldırı düzenlediği ve içeride rehineler bulunduğu kaydedildi.
Üçüncü saldırı ise Stade de France’da meydana geldi. Almanya ve Fransa milli takımları arasında oynanan maç sırasında patlamalar yaşandığı maçı izleyen Cumhurbaşkanı François Hollande'ın stattan ayrıldığı belirtildi.
Polis ekiplerince saldırganların yakalanması için bölgelerde çalışma başlatılırken, yaralıların ambulanslarla hastanelere taşındığı bildirildi. 

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.