Fatih Yıldız, SASKİ Genel Müdürü oldu GÜNCEL
Paylaş

Fatih Yıldız, SASKİ Genel Müdürü oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü'ne, İSKİ Su Arıtma Dairesi Başkanı Fatih Yıldız getirildi

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 24.04.2019 16:45

SAMSUN HABER - İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Su Arıtma Dairesi Başkanı Fatih Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) görevine getirildi. Yıldız'ın yeni görevine pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

FATİH YILDIZ KİMDİR?
1974 yılında Mersin’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
Aynı yıl görev aldığı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde sırasıyla mühendislik, teknik şeflik, şube müdürlüğü ve daire başkanlığı görevlerinde bulundu. Su Arıtma Dairesi Başkanlığı görevini de yürüten Yıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü görevine getirildi. Yıldız, evli ve 1 kız çocuk babasıdır.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.