Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetimi, hemşehrileri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar onuruna yemek verdi. Ladik Akçansa Fabrikası Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve LAYSİAD üyeleri katıldı. Yemekte söz alan LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, hemşehrileri olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acardan gurur duyduklarını belirterek, Kendilerine bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrimiz Fatih Acar, bürokratlık hayatı boyunca çok güzel çalışmalara imza attı. Halen başında bulunduğu kurumda da önemli projeler üretmeye devam ediyor. Kendisine Ladikimizin yetiştirdiği çok iyi bir bürokrat olarak her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi.

Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan da, Müsteşar Fatih Acara kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür ederek, Değerli müsteşarımıza şimdiye kadar olan başarılarını bundan sonra da artırarak devam etmesini diliyorum. Bizlerin en büyük varlığı, insan varlığı. İnsan varlığımızın değerini iyi bilmeliyiz ve birlikteliğimizi her daim muhafaza etmeliyiz diye konuştu.

Ardından söz alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ise, Ladikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Ladike geldiğim zaman huzur buluyorum. Burası benim çocukluğumun geçtiği yer. Burada arkadaşlarımı görmek çok güzel bir duygu. Keşke zamanım fazla olsa da daha sık Ladike gelebilsem. İlçemiz son dönemlerde gelişiyor. Her zaman elimden geldiği kadar güzel Ladikimize yapabileceğimiz katkı ne varsa yapmaya azami gayret gösteriyorum. İlçemizle ilgili bir sıkıntı olduğunda sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya her zaman hazırım. İnşallah bundan sonra da hep birlikte güzel bir sinerji oluşturarak ilçemize yeni heyecanlar katarız diye ifade etti.
Konuşmaların ardından LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acara anı takdiminde bulundu. Yemeğin ardından Ladikte yapılmakta olan 19 Mayıs Üniversitesine bağlı Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulunan Acar, Ankaraya geri dönüş yaptı.
