Kitaplık kurulumunda konuşan Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Nihal Bağcı, yaklaşık 650 adet kitap topladıklarını belirtti. Bağcı, “Her yaş grubuna göre ve her türden kitaplarımız var. Bol bol okunmasını ve okuyanlara faydalı olmasını temenni ediyor, bağışta bulunanlara teşekkür ediyoruz” dedi.
Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise, daha önce Kadın Meclisi’nin yine denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler için eğitim çalışmalarına başladığını hatırlatarak, “İnsan odaklı projelerimizi sürdürmeye, yenilerini geliştirmeye devam edeceğiz. Bu konuda her türlü işbirliğine ve desteğe hazırız” diye konuştu.
Eskişehir Denetimli Serbestlik İl Müdürü Şefik Demirkol, denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması adına böyle faaliyetlerin önemli olduğunun altını çizdiği konuşmasında, “Eskişehir Kent Konseyi bünyesindeki tüm çalışma gruplarıyla bizi her alanda desteklemektedir. Öncelikle Kent Konseyi Başkanımıza ve tüm kent konseyi ailesine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.