Eskişehir AFAD Şimdi Daha Da Güçlü GENEL
Paylaş

Eskişehir AFAD Şimdi Daha Da Güçlü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) yeni bir arama kurtarma acı gönderildi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 17.09.2015 11:00
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) yeni bir arama kurtarma acı gönderildi.


Başbakanlık AFAD tarafından alımı yapılan yeni nesil 4x4 tam donanımlı arama kurtarma aracı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. Tam donanımlı yeni nesil arama kurtarma aracı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün, arama ve kurtarma gücünü daha da kuvvetlendirdiği belirtildi. İçerisinde aydınlatma, kesme, ayırma, kırma, delme gibi tüm teknik malzemelerin yer aldığı yeni nesil araçta ayrı jeneratör de bulunduğu, kameralar sayesinde de arama ve kurtarma faaliyetlerinin artık tamamen görüntülenebileceği kaydedildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.