Eski Başbakan Yardımcısı Belediye Otobüsünde POLİTİKA
Paylaş

Eski Başbakan Yardımcısı Belediye Otobüsünde

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar’a gitmek için belediye otobüsünü tercih etti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.10.2015 13:00
Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar’a gitmek için belediye otobüsünü tercih etti. İşler’i belediye otobüsünde gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar’a gitmek için AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakal ile birlikte Sıhhiye Köprüsü’nün altından belediye otobüsüne bindi. İşler, Sıhhiye’den Pursaklar’a gidene kadar belediye otobüsündeki vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşlar, “Sayın Bakanımızı aramızda görmekten çok memnun olduk. Halk adamı olduğunu gösterdi” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.