Erdoğan Tok: İlkadım'ı halkın belediyesi yapacağız SİYASET
Paylaş

Erdoğan Tok: İlkadım'ı halkın belediyesi yapacağız

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Kaybolan beş yılı kazanca dönüştürerek İlkadım Belediyesi'ni 'halkın belediyesi' yapacağız" dedi.

"KAYBOLAN YILLARI TELAFİ EDECEĞİZ"

İlkadım'da kaybolan değerlerin AK Parti Belediyecilik anlayışı ile yeniden kazanılacağını kaydeden AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyecilik tecrübe ve deneyim gerektiren bir görev. Kaybolan beş yılı kazanca dönüştürerek İlkadım Belediyesi'ni 'halkın belediyesi' yapacağız. Samsun'un en büyük sorunlarından birisi olan otopark ihtiyacını karşılamak için proje geliştirdik" dedi.

ÜTOPİK, 'MAKET VE BİLBORD' BELEDİYECİLİĞİ"

Halkı ütopik projelerle kandırmaya kimsenin hakkının olmadığını ifade eden Tok, "Hem belediyeye ait olan yeri satacaksın. Hem de maketler yaparak milleti gözünü boyayacak ve kandıracaksın. Reklamını, bilbordlara taşıyarak milleti uyutacaksın. Satarken de, apar topar, millete hesap vermeden halka ait olan bir yeri gözden çıkaracaksın. Halkın vergileriyle hizmet yaptığını söyleyeceksin, halka sormadan millete ait olan yeri satacaksın. Kaç paraya sattın.? Borç ödemiştin hani. Raydan çıkmış belediyeyi raya sokmuştun. Millet cevap bekliyor." diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.