Erdoğan Gönüllüler Platformu oluşturuldu SİYASET
Paylaş

Erdoğan Gönüllüler Platformu oluşturuldu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları faaliyetlerini duyurduğu web sitesinde Gönüllüler Platformu oluşturuldu.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 23.07.2014 01:47

Gönüllüler Platformu’na ilk 48 saatte 20 bini aşkın başvuru yapıldı. Erdoğan gönüllüleri çoğunlukla daha önce AK Parti ile hiç bir bağı bulunmayan kişilerden oluşuyor. Gelen yoğun talep üzerine Seçim Koordinasyon Merkezinde “Gönüllülere” özel bir birim oluşturuldu.

GÖNÜLLÜLERLE İLK BULUŞMASINI YARIN GERÇEKLEŞTİRİCEK

Erdoğan, gönüllüleriyle ilk buluşmasını ise Adana'da gerçekleştirecek. Başbakan Erdoğan, yarın Adana Mitinginin ardından vereceği iftar programına 10 gönüllüsünü davet etti. Gönüllülerle buluşmalar değişik platformlarda devam edecek.

Erdoğan gönüllüsü olmak isteyen vatandaşlar, http://www.rte.com.tr adresinden gönüllüler platformuna başvurabilecek. Bu platformda gönüllülerle ilgili haberler ve gönüllülerin Erdoğan ile ilgili görüşleri yer alacak.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.