Emekli Emniyet Teknisyenleri ve Yardımcı Hizmetliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çankaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Derneğin, Emekli Emniyet Teknisyenleri Ve Yardımcı Hizmetlileri arasında sosyal yardımlaşma-dayanışmayı ve sosyal hakların korunmasını sağlamak amacı ile kurulduğunu belirten Başkan Yusuf Çankaya, yaptıkları çalışmalar, hakkında Başkan Köktaş'a bilgiler vererek yaşadıkları problemler konusunda da yardımcı olmalarını istediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş ise, bugüne kadar birikmiş sorunları birbir çözmeye gayret ettiklerini, gelen talepleri ilgili yerlere ileterek çözüm noktasında herkese yardımcı olduklarını söyledi.