Elazığ’da 20 şüpheli adliyeye sevk edildi GENEL
Paylaş

Elazığ’da 20 şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan ve aralarında iş adamları ile öğretmenlerin .

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 07.08.2016 12:49
Elazığ’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde gözaltına alınan ve aralarında iş adamları ile öğretmenlerin de bulunduğu 20 şüpheli adliyeye sevk edildi.


Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 6 gün önce Elazığ merkezli Antalya, Bitlis, Kahramanmaraş, Bursa, Malatya, Tunceli, Hakkari ve İstanbul’da 49 adrese eş zamanlı operasyon yapmıştı. Operasyonda aralarında dershane öğretmenleri ve iş adamlarının bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri tamamlanan 2’si kadın 20 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.


Şüphelilerden çoğunun evinde yasaklı yayın bulunurken, 3’ünde ise 1 dolar çıktığı öğrenildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.