Düzce Müftülüğü Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı GENEL
Paylaş

Düzce Müftülüğü Mart Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Düzce Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kurs öğreticileri ile birlikte Mart ayı mutat toplantısı Müftü Selami Emen başkanlığ.

Düzce Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kurs öğreticileri ile birlikte Mart ayı mutat toplantısı Müftü Selami Emen başkanlığında iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.


Öğleden önce İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar ile öğleden sonra ise Kur’an Kurs Öğreticileriyle yapılan toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular, Kur’an Kurslarında karşılaşılan problemler hakkında çözüm önerileri ve İlimizdeki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.


Toplantı sonlarında Müftü Selami Emen, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.