Doğanşehir’e Doğalgaz Yıllar Sonra Geliyor GENEL
Paylaş

Doğanşehir’e Doğalgaz Yıllar Sonra Geliyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yıllardır söylenen ancak bir türlü hayata geçirilmeyen doğalgazın ana şebeke boruları Doğanşehir topraklarına indi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 05.08.2015 14:14
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yıllardır söylenen ancak bir türlü hayata geçirilmeyen doğalgazın ana şebeke boruları Doğanşehir topraklarına indi.


Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün başkan seçilmeden önceki dönemlerde de yoğun çaba gösterdiği doğalgaz konusunda, yıllardan sonra borular ilçe merkezine ulaştı. Küçük’ün başkan seçilmesinden sonra hızlandırılan doğalgaz çalışmasında istenilen abone sayısına ulaşılınca doğalgazın ilçeye getirilmesi için çalışmalara hız verildi.


Belediye Başkanı Küçük, doğalgaz ana şebekesinin ihalesi yapıldıktan sonra ilk boruların TIR’larla belediyeye ait olan araziye indirildiğini belirtti. Başkan Küçük, “Hamd olsun, gelmez diyenler, gelsin görsün. Şimdi borularımız geldi. Çığlık mahallemizden Doğanşehir Kırıköprü mevkiine 3 bin metre boru döşenerek hazır hale getirilecek. Şehir içine ise alt yapıyla beraber planlıyoruz. Yetişmeyebilir. Büyükşehir ile çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl yetişmese de seneye halkımız doğalgaza kavuşacaktır” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.