DİKA’dan 15 Temmuz şehitleri için mevlit GENEL
Paylaş

DİKA’dan 15 Temmuz şehitleri için mevlit

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okuttu, nöbetteki vatandaşlara yemek dağıttı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 06.08.2016 03:28
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okuttu, nöbetteki vatandaşlara yemek dağıttı.


Merkezi Mardin’de bulunan ve Batman, Siirt, Şırnak illerini kapsayan Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri yılmaz Altındağ, demokrasi nöbetinin tutulduğu meydanda 15 Temmuz şehitleri için mevlit okuttu. Darbenin en kötü yönetimlerden daha kötü olduğuna vurgu yapan Altındağ, “Geçmişteki darbelerden çok zarar gördük. Belediye başkanı olan babamı her seferinde alıp götürüyorlardı. Geri dönüşü çok hüzünlü olurdu. O travmayı şimdiye kadar üzerimizden atamadık. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların ruhu şad olsun. Her gün tuttuğumuz nöbeti bir mevlitle taçlandırmak istedik” dedi.


Okutulan mevlidin ardından yaklaşık 4 bin kişiye yemek ikram edildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.