Didim’den, TÜRSAB’ın kampanyasına destek GENEL
Paylaş

Didim’den, TÜRSAB’ın kampanyasına destek

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), kış döneminin başladığı şu günlerde Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarının karşıla.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 31.10.2016 09:28
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), kış döneminin başladığı şu günlerde Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yardıma muhtaç çocukların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla “Çocuklar Üşümesin” adıyla bir yardım kampanyası başlattı.


TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu’nca başlatılan yardım kampanyasına Didim’den de destek geldi. TÜRSAB Didim BYK başkanı Tayyar Cengiz kapsamında, ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ulaştırılması hedeflendiğini belirterek, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım edilmesi gerektiğini belirterek bu doğrultuda evlerdeki kullanılmayan, giyilebilir eşyaların 11 Kasım 2016 tarihine kadar Yeni Mahalle, 850. Sokak’taki Altıgen İş Merkezi’nde bulunan TÜRSAB bürosuna teslim edilmesini istedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.