Devletin işçisinin söylediğine bak: Kellelerine 100 bin dolar GÜNCEL
Paylaş

Devletin işçisinin söylediğine bak: Kellelerine 100 bin dolar

Samsun Strateji Geliştirme Platformu Başkanı Yakup Güven, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı duyuruda, Mısır'da Sisi ve Suriye'de Beşar Esed'i öldürenlere 100'er bin dolar vereceğini duyurdu.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.08.2013 20:11

Samsun Strateji Geliştirme Platformu Başkanı Yakup Güven, sosyal paylaşım sitesi tweeter attığı tweetlerle, Mısır'da Sisi ve Suriye'de Beşar Esed'i öldürenlere 100'er bin dolar vereceğini duyurdu. Tweetleri değerlendiren Yakup Güven, attığı tweetler ile amacının başta Birleşmiş Milletler gibi barış örgütlerinin dikkatini Mısır ve Suriye'ye çekmek olduğunu savundu.

TCDD'de satın alma işlerinden sorumlu olarak görev yapan ve işçi kadrosunda olan Yakup Güven'in, ölümleri durmadının çözümünü yine bir ölüm olarak görmesi kafaları karıştırdı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.