Denetimli serbest kaldı Samsun Valiliği'ni dolandırdı GÜNCEL
Paylaş

Denetimli serbest kaldı Samsun Valiliği'ni dolandırdı

Samsun'da 300 kadar dolandırıcılık kaydı bulunan bir şahıs, denetimli serbestlik yasasında yapılan son değişiklikle serbest kalınca vakit geçirmeden Samsun Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı'nı arayıp kendisini eski bakan olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptı.

İlkadımhaber.com'un özel haberine göre Samsun'da 300 kadar dolandırıcılık kaydı bulunan şahıs, denetimli setbestlik yasasında yapılan son değişiklikle Samsun Kapalı Tip Cezaevi'nden tahliye edildi. Şahıs vakit geçirmeden Samsun Valiliği Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'nı telefonla arayarak kendini eski bakan olarak tanıttı.

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı çalışanlarından verdiği banka hesabına para aktarmasını isteyen şahıs, iddiaya göre bu talebine ulaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.