Dehşet gecesinden geriye kalanlar GENEL
Paylaş

Dehşet gecesinden geriye kalanlar

Darbe kalkışmacılarının 15 Temmuz gecesi savaş uçakları ve helikopterlerle bombaladıkları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde yaşanan yıkıma ait fotoğraflar, .

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.07.2016 17:00
Darbe kalkışmacılarının 15 Temmuz gecesi savaş uçakları ve helikopterlerle bombaladıkları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde yaşanan yıkıma ait fotoğraflar, gözü dünmüş kalkışmacıların verdiği zararın boyutunu ortaya serdi.


Ankara’da 15 Temmuz gecesinde savaş uçakları, helikopterler ve tanklarla stratejik yerleri ele geçirmeye çalışan darbe kalkışmacıları, Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ele geçirmek için helikopterler ve savaş uçakları ile külliye çevresini bombalamışlardı. Vatandaşların ve polislerin kahramanca direnişi ile karşılaşan kalkışmacıların uçaklar ve helikopterlerle bombaladıkları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde oluşan yıkımın fotoğrafları dehşetin boyutunu gözler önüne serdi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.