CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, memleketi Afyonkarahisar’da patates üreticilerini ziyaret etti. Şalvarını giyip patates tarlalarında incelemelerde bulunan CHP Milletvekili Köksal, bu yıl dolu ve yağmur yağışlarının mevsim normallerinin üzerinde olduğuna dikkat çekti. Köksal, "Yağışlar halen devam ediyor. Zararınızın karşılanması için Mecliste gerekeni yapacağım. Isparta’da da buna benzer yağışlardan dolayı üreticiler zarar görmüştü. Bu zarar Başbakanlık Afet Fonu’ndan karşılandı. Ankara’ya gider gitmez gerekli olan girişimleri yapıp çiftçimizin zararının ödenmesini sağlayacağım" dedi.
POLİTİKA
CHP’li Vekil, Şalvarını Giyip Patates Üreticilerini Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, şalvarını giyip yağışlardan dolayı mahsulleri zarar gören patates üreticilerini ziyaret .
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, şalvarını giyip yağışlardan dolayı mahsulleri zarar gören patates üreticilerini ziyaret etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eski AK Parti Milletvekili tutuklandı
Kürşad Zorlu İYİ Parti'den İstifa Etti
Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılması konusunda ret
CHP olağanüstü kurultay kararı
'AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?' anketi! Birinci sırada hayat pahalılığı var