Çevre dostu başkana ziyaret GÜNCEL
Paylaş

Çevre dostu başkana ziyaret

Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır ve Müdür Yardımcısı Sedat Kurnaz, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul u makamında ziyaret etti. İl Müdürü Sağır, Çevre ile alakalı konularda bütün kurumlara görev düşüyor dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 11.07.2014 11:26

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’dan ilçede yapılması planlanan çevre ile ilgili projeler hakkında bilgiler alan Sağır, “Terme Belediyesi'nin en önemli sorunları arasında yer alan çöp sorununun çözülmesinden dolayı Başkan Kul’u kutluyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Terme Belediye başkanı Şenol Kul, “Hayatımız açısından büyük önem taşıyan çevremiz, tüm değerleri ile birlikte sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmemiz için korumamız gereken en önemli değerlerden biridir. Temiz ve sağlıklı bir çevreyi oluşturmak, korumak ve geliştirmek yerel yönetimler olarak bizlerin en önemli görev ve önceliğidir. Çevre ile ilgili projeleri her zaman çok önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüceğiz" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.