Çeşme CHP’den Sert TOKİ Çıkışı GENEL
Paylaş

Çeşme CHP’den Sert TOKİ Çıkışı

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyada ilçede yapılmakta olan TOKİ konutları üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldığını ifade ederek, TOKİ konu.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.01.2016 14:28
CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyada ilçede yapılmakta olan TOKİ konutları üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldığını ifade ederek, TOKİ konutlarına karşı olmadıklarını söyledi.


CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, ilçede yapımına başlanan TOKİ konutları üzerinden kendilerine yönelik bir karalama kampanyası başlatıldığını öne sürdü. Bu duruma karşı sert bir tepki gösteren Oran, TOKİ’ye karşı olmadıklarını vurguladı. Oran, "Israrla ve defalarca Çeşme’de TOKİ’ye karşı olmadığımızı, yapılacak evlerin Çeşme’nin mimari yapısına ve sosyal dokusuna zarar vermeyecek şekilde olmasını istediğimizi vurgulamamıza karşın yürütülen tartışmanın iyi niyetli olmadığını görmekteyiz" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.