Çavuşoğlu Grup'tan 2. Akdağ gezisi GÜNCEL
Paylaş

Çavuşoğlu Grup'tan 2. Akdağ gezisi

Çavuşoğlu Grup, Ocak ayında yüksek performans gösteren personelini Ladik Akdağ gezisi ile ödüllendirdi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 19.02.2013 15:34

Samsun'da Çavuşoğlu Grup bünyesinde bulunan Opet bayisi Korpet Petrol, Ocak ayında yüksek performans gösteren şirket personelini 2. Ladik Akdağ düzenlediği gezi ile ödüllendirdi. Gezide yüksek performans gösteren personele teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Ocak ayında yüksek performans gösteren şirket personeli ilk olarak Kavak İlçesi'nde kahvaltı yaptı. Ardından Ladik'e geçen personel Akdağ'a çıktı. Burada Ocak ayında yüksek performans gösteren personele ödül töreni düzenlendi. Korpet Petrol İşletme Müdürü Yalçın Durmuş, 2012 yılında en iyi performansı sergileyen Sadık kırış'a plaket verdi. Törenin ardından grup kızaklarla kayak ve telesiyej keyfi yaptı.

Korpet Petrol İşletme Müdürü Yalçın Durmuş, 2013 yılına iyi bir giriş yaptıklarını belirterek, "İstasyonumuzda bölümlerinde yüksek performans gösteren personelimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz. Bu aya mahsus olmak üzere yüksek performans gösteren personelimizin yanısıra geçen ay düzenlediğimiz gezide Akdağ'a gelemeyen personelimizi de Akdağ'a getirdik. Eğlenceli saatler geçirdik. Etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.