Çarşambalılar Vali Aksoy'u Büyük Buluşmaya davet etti GÜNCEL
Paylaş

Çarşambalılar Vali Aksoy'u Büyük Buluşmaya davet etti

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy u makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri ziyarette düzenleyecekleri Büyük Buluşma Günü'ne Vali Aksoy'u davet etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, ’’Bugün yönetim kurulu üyelerimizle beraber, derneğimizin yaptığı çalışmalar hakkında sayın Valimize bilgi sunmak için ziyarete geldik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kendisini 8 Haziran'da düzenleyeceğimiz Çarşambalılar 2. Büyük Buluşma Günü'na davet ediyoruz’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hüseyin Aksoy, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.