ÇARŞAMBA TEŞKİLATI'NDAN VEKİLLERE ZİYARET GENEL
Paylaş

ÇARŞAMBA TEŞKİLATI'NDAN VEKİLLERE ZİYARET

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilat Üyeleri, Samsun Milletvekilleri'ni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundular.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İlçe Teşkilat üyeleri, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret ettiler. 

26. Dönem Milletvekillikleri dolayısıyla "Hayırlı Olsun" temennisinde bulunan teşkilat üyeleri, Samsun Milletvekilleri'ne çalışmalarında başarılar dilediler.

Çarşamba İlçe Teşkilat üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ise, 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarılı ve gayretli çalışmalarından ötürü teşkilat üyelerine ve Çarşambalı hemşehrilerine bir kez daha teşekkür ettiler.

ÇARŞAMBA TEŞKİLATI'NDAN VEKİLLERE ZİYARET
ÇARŞAMBA TEŞKİLATI'NDAN VEKİLLERE ZİYARET
ÇARŞAMBA TEŞKİLATI'NDAN VEKİLLERE ZİYARET

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.