SAMSUN HABER - Sosyal medya üzerinden yaptığı etkinlik ile üniversiteye hazırlanan 555 Çarşambalı öğrenciye soru bankası göndereceğini duyuran Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, dağıtıma başladıklarını açıkladı.
BİZİM DE BİR KATKIMIZ OLSUN
Başkan Doğan “Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle hayatımızda bazı olumsuzluklar yaşadık. Öğrencilerimizin, yaşanan bu olumsuzlukları fırsata çevirerek sokağa çıkma yasağı boyunca üniversite sınavına çalışmalarını istedik ve sosyal medyadan bu etkinliği gerçekleştirdik. Üniversiteye hazırlık süreçlerinde bizimde bir katkımız olsun istedik.”
BAŞKAN DOĞAN BAŞARI DİLEDİ
Üniversiteye hazırlık yapan öğrencilere de seslenen Başkan Halit Doğan “ Değerli öğrenciler, çözdüğünüz her bir soru hedefinize bir adım daha yaklaşmanız demektir. İnşallah hedeflediğiniz başarıyı yakalayıp, istediğiniz ve sevdiğiniz meslekte çalışarak, ailenizi, ilçemizi ve ülkemizi kendi alanlarınızda en iyi şekilde temsil edersiniz. Sağlığınız ve geleceğiniz için sokağa çıkmayarak, bu süreci arkadaşlarınızla, sosyal medyada vakit harcayarak değil, geleceğinize vakit harcayarak geçirmenizi temenni ederim. Hepinize başarılar dilerim ”dedi.
EĞİTİM
Çarşamba Belediye'sinden 555 öğrenciye soru bankası
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, üniversiteye hazırlanan 555 Çarşambalı öğrenciye TYT soru bankalarını göndermeye başladı
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Canik'te Kitaplar Çocuklarla, Çocuklar Bilgiyle Buluşuyor
OMÜ’de 2026-2027 Akademik Yılı törenle başladı
Başkan Sandıkçı'dan Gençlere Bir Müjde Daha: Gençler Doğu ve Güneydoğu Anadolu Şehirleriyle Buluşacak
CANİK UĞUR OKULLARI FEN LİSESİ'NDEN ULUSLARARASI BAŞARI
17 Eylül fındık fiyatları ne kadar oldu? Serbest piyasada güncel fındık fiyatı!