Adapazarı Belediyesi’nin Camili Ek Hizmet Birimlerinde, Gelir Birimi tarafından vezne açıldı. Karaman, Camili ve Korucuk bölgesinde oturanlar şehir merkezine gelmeden Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerini (ÇTV), Camili Ek Hizmet Birimleri veznelerinden ödeyebilecek. Ayrıca bölge halkı, Emlak ve ÇTV bilgilendirme, Emlak Beyanı ve Emlak Vergisi Tahakkuk İşlemleri gibi işlemlerini Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet Birimlerinde yapabilecek.
GENEL
Camili’ye Gelir Birimi Veznesi Açıldı
Sakarya’nın Yenikent bölgesinde oturan vatandaşlar, emlak, işyeri ve çevre temizlik vergilerini artık Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet binasında ödeyebilec.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 24.11.2015 17:28
Sakarya’nın Yenikent bölgesinde oturan vatandaşlar, emlak, işyeri ve çevre temizlik vergilerini artık Adapazarı Belediyesi Camili Ek Hizmet binasında ödeyebilecek.