Bylock kullanan 12 kişi adliyeye sevk edildi GENEL
Paylaş

Bylock kullanan 12 kişi adliyeye sevk edildi

Kayseri’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda Bylock kullandıkları belirlenen ve gözaltına alınan Abdullah Gül Üniversitesi’nde çalışan 12 kişi bu gün adliye.

Kayseri’de polis ekiplerinin yaptığı operasyonda Bylock kullandıkları belirlenen ve gözaltına alınan Abdullah Gül Üniversitesi’nde çalışan 12 kişi bu gün adliyeye sevk edildi.


Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda Abdullah Gül Üniversitesi’nde araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve personele yönelik olarak yapılan operasyonda, Bylock programı kullandıkları belirlenen 12 kişi gözaltına alınmıştı.


Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan 12 kişi, doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.