rnBucaspor mesaisi tam gaz SPOR
Paylaş

rnBucaspor mesaisi tam gaz

Samsunspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 30.10.2013 17:34

Geçen haftayı BAY geçen takım Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlamıştı. Bugün ise takım tek idman yaptı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından yarım sahada iki gruba ayrılan futbolcular tek pas ve top kapma çalışmasına geçti. İdmanın son bolümü ise taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu. Sakatlığı süren Musa Aydın takımdan ayrı düz koşu yaparken, Ahmet Burak Solaker salonda çalıştı. İdmanın bir bölümünde ise genç oyuncu Umar ile Cemil Adıcan'ın idman şekli dikkat çekti. Cemil genç oyuncuyu sırtına alarak ilginç görüntü oluşturdu.

Cemil Sevinci...

Dün dizindeki şişlik nedeniyle idmana çıkmayan defansın tecrübeli ismi Cemil Adıncan'dan iyi haber geldi. Günü dinlenerek geçiren Cemil Adıcan'ın çekilen MR'ında herhangi kötü bir bulguya rastlanmadı. Cemil, doktor Mehmet Özden'in tedavisi sonucu tamamen iyileşti ve bugünkü idmana çıktı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile kısa bir süre görüşen Cemil Adıcan, "Korkulacak bir durum yok. MR'ım temiz çıktı. Bomba gibiyim. Bucaspor maçında hocam görev verirse oynayacağım" diye konuştu.

Kaleciler fit durumda...

Samsunspor kalecileri Soner, Atilla, Hasan Hüseyin dünkü idmanda adeta pestili çıktı. Kaleci Antrenörü Erdoğan  Özdoğan nezaretinde yapılan çalışmada 3 kaleci yaptıkları kurtarışlarla alkış aldı. Kalede tatlı bir rekabetin olduğunu belirten kaleciler ,"Çok çalışan, iyi olan ve hak eden kaleye geçiyor. Bizler kaleyi kapmak için var gücümüzle mücadele veriyoruz. Önemli olan takımın başarısı" diye konuştular.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.