Edinilen bilgiye göre Kapanalan köyünde E.Ş.(44)’ye ait evin arka bahçesinde hint keneviri yetiştirildiği ihbarını alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan takip sonrasında eve baskın yaptı. Yapılan baskın sonrasında ev sahibi E.Ş.’nin firar ederek kaçtığı belirtildi. Evin arka bahçesinde yapılan aramada 34 kök hint keneviri, 200 gram kubar esrar ve çok miktarda tohum ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlere el konulurken, firari ev sahibini yakalamak için çalışma başlatıldı.
ASAYİS
Bozüyük’te Uyuşturucu Operasyonu
Bilecik’in Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda hint keneviri ve kubar esrar ele geçirildi.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 29.09.2015 15:35
Bilecik’in Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda hint keneviri ve kubar esrar ele geçirildi.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsun Terme'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı
İlkadım’da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Bin 656 Adet Sentetik Ecza Yakalandı
Samsun'da Narkotik Operasyonu: 5.630 Adet Hap Yakalandı
Samsun’da Kumar Operasyonu: 6 Şahsa 69 Bin Liradan Fazla Ceza
İLKADIM’DA ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 7 BİN 902 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ