Bozüyük’te İş Okulu Yeni Binasına Taşındı GENEL
Paylaş

Bozüyük’te İş Okulu Yeni Binasına Taşındı

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit .

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, binanın kesin kabulünün yapılmasının ardından zaman kaybetmeden taşınma işlemlerine başladıklarını söyledi. Gümüş, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için hiç zaman kaybetmeden yine imece usulü ile taşıyoruz. Bozüyük Belediyesi yol ve bahçe temizliği, tuzlama, kamyon ve personel desteği, hizmetlilerimiz, idarecilerimiz ve yevmiyeli taşıma desteği ile beraber inşallah hafta sonu taşıma işini bitirip Pazartesi yeni binamızda ders başı yapacağız. Boşalan binamızı da en yakın zamanda donatacağız ve Çitosan İlkokulu yapacağız. Böylece Çitosan İlk/Ortaokulumuzda ki ikili öğretim sona erecek ve öğrencilerimiz fiziki anlamda daha geniş ve ferah ortamlarda eğitimlerini alacaklar. Bizlere her zaman olduğu gibi bu taşınma işlemimizde destek olan Başta Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya ve personeline, idareci, öğretmen ve hizmetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni binamızın başta ilçemize be ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.