BOYNUKALIN BAKAN KILIÇ'IN YARDIMCISI OLDU GENEL
Paylaş

BOYNUKALIN BAKAN KILIÇ'IN YARDIMCISI OLDU

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yardımcılığı görevine atandı.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.12.2015 08:53

Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, İçişleri ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Hasan Ali Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Ali Rıza Alaboyun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Abdurrahim Boynukalın, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına Selami Altınok, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Orhan Erdem atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına ise Müsteşar Yardımcısı Mehmet Selim Bağlı getirildi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.