Gezdikleri, konuştukları, ziyaret ettikleri her yer yerde bu sefer Kazanan Atakum olsun dediklerini ifade eden İshak Taşçı, Bizim meselemiz Atakum, bizim meselemiz Atakumun gelişmesidir. Kimse hizmetine talip olduğun vatandaştan daha yukarıda değildir. İşte bu yüzden hizmet üretmek gerekir. Proje üretmek gerekir. Sorunları çok hızlı bir şekilde çözmek gerekir. Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelere anında uyum sağlamak gerekir. Atakum halkı bu sefer kişilere değil geleceğe yön vermek için sandık başına geçecek diye konuştu.
Doğal yaşamın bir hazine olduğunu ve hazinenin korunarak iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Taşçı, Atakumun her bölgesine düşündük ve projeler geliştirdik. Bizim için ilçe merkezindeki bir mahalle ne kadar önemliyse, köylerimiz ve üst mahallelerimizde o kadar önemli. Ayrım yapmak bize göre değil. Görmezden gelmek bize göre değil. Göz ardı etmek bize göre değil. Biz halkın ihtiyacına, Atakum ihtiyacına göre çalışırız. Çünkü biz top yekün kalkınmaya inanıyoruz şeklinde konuştu.

Atakumun her bölgesinde 55de55 Atakum projelerinin konuşulduğunu ifade eden İshak Taşçı, Gelecek ancak çalışmayla kazanılır. Size en büyük sözümüz çok çalışacağımızdır. Nasip olurda görev alır ve seçilirsek, Herkes Atakumu konuşacak dedi.