Biga’da Öğrenme Şenliği GENEL
Paylaş

Biga’da Öğrenme Şenliği

Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde ‘Eğlenerek öğrenmeye var mısınız?’ sloganı ile öğrenme şenl.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 18.05.2016 15:56
Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde ‘Eğlenerek öğrenmeye var mısınız?’ sloganı ile öğrenme şenliği düzenledi.


Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ali Hikmet Cevher, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Biga Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte konuşan Biga Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ali Hikmet Cevher, “Bu yıl ilk kez düzenlenen öğrenme şenliğindeki amacımız halk eğitim sergisi açmak değil, halkımızı her stantta öğrenme etkinlikleri ile bilinçlendirerek farkındalık oluşturmaktır. Stant ziyaretlerinde yeri geldiğinde tansiyonunuz ölçülecek, yeri geldiğinde ebru yapacaksınız, yeri geldiğinde de halk oyunlarından figürleri öğreneceksiniz. Yani her stantta farklı bir etkinliğin içerisinde kendinizi bulacaksınız" diye konuştu. Daha sonra protokol üyeleri ve vatandaşlar stantları gezdi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.