Benim hizmet haritam hazır SİYASET
Paylaş

Benim hizmet haritam hazır

CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Yılmaz, 'AK Parti ve MHP adaylarının kavga içinde olduklarını belirterek, "Ben hizmet için varım. Hizmet istiyorsanız ben hazırım beni seçin" dedi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 21.03.2014 01:00

İlkadım İlçesi Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz Derebahçe Mahallesi'nde seçmenler buluştu. 'Yaparsa Vedat Yılmaz Yapar' slogan ve pankartlarıyla karşılanan Yılmaz, "Hizmet edemeyeceksem, o makam nasip olmasın. Kavga için değil, İlkadım'a kaybettirdiği yılları kazandırmak için geliyorum" dedi.

Meşalelerle karşılanan ve uzun süre sevgi gösterilerinin gösterildi CHP'li Yılmaz, yerinde kentsel dönüşümü anlattıktan sonra diğer adaylarında aynı şeyleri söylemeye başladığını ifade ederek, "Benim farkım şu. Her bölge için projem hazır. Şimdi isteyin Derebahçe'ye yapılacakları sıralayabilirim. Ben seçimi kazanmış İlkadım'ın başkanı olmuş gibi hazırlığımı yapıyorum. Siz de böyle düşünün ve sandığa giderken bu bilinçle gidin. Bir parti büyüdüğümüzü görüp, seçimi kaybetme riskini fark edince türlü oyunlara girdi. Bu oyuna gelmeyin CHP seçmeni ve hizmet isteyen vatandaşlarımız destek olsun zafer bizimdir" dedi.

BİR YIL İÇİNDE SİZİN MAHALLENİZ DE GELİŞECEK

Derebahçe Mahallesi'ni hep örnek gösterdiğini de sözlerine ekleyen CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz şöyle devam etti: Buradan Hastanebaşı, Kadıköy, Kökçüoğlu mahallesindeki seçmenlerime sesleniyorum. Sizler ihmal edildiniz ve şu an rakibim olan başkan adaylarının başkanlık döneminde hizmet alamadınız. Bakın bu bölgeye ve size sözümü unutmayın. En geç bir yıl sonra sizlerin bölgesinde de böylesine gelişmeler olacak. Çünkü benim projelerim ve hizmet haritam hazır. Diğerlerinin böyle bir kaygısı yok. Onlar kavgaya tutuştu ve bu kavga böyle sürer gider".

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.