Bekarlığa Veda Partisinde Korkunç Son DÜNYA
Paylaş

Bekarlığa Veda Partisinde Korkunç Son

ABD'de bekarlığa veda partisi düzenleyen sekiz kadından dördü, kiraladıkları limuzine kamyon çarpması sonucu hayatlarını kaybetti.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.07.2015 12:27

ABD'nin New York eyaletindeki Long Island bölgesinde bekarlığa veda partisi düzenleyen sekiz kadından dördü, kiraladıkları Limuzin'e bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

KAMYON ŞOFÖRÜ ŞARHOŞMUŞ

Limuzine çarpan kamyoneti kullanan Steve Romeo'nun (55) kaza sırasında sarhoş olduğu tahmin ediliyor. Kazada ölen kadınların isimleri Brittney Schulman (23), Lauren Baruch (24), Amy Grabina (23) ve Stephanie Belli (23) olarak açıklandı.

Dünya evine girmeden önce bekarlığa veda partisi veren genç kadının ise yaralılar arasında olduğu belirtildi ancak kimliği açıklanmadı. Genç kadınlar, alkollü araç kullanmamak için Limuzin kiralamayı tercih etmişti.

haberler.com

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.