Başkanlar İş Yeri Açılışı Yaptı GENEL
Paylaş

Başkanlar İş Yeri Açılışı Yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye’de faaliyete geçen bir iş yerinin açılışını yapt.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 04.05.2015 16:14
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Maşukiye’de faaliyete geçen bir iş yerinin açılışını yaptılar.


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in açılış kurdelesini kestiği iş yeri açılışında Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş da hazır bulundu. Açılışta Kartepe’de ticari canlılığa hareket getirecek yeni bir işyerini ilçeye kazandıran işletme sahibi ve çalışanlarına başarılar dileyen Başkan Üzülmez ve Başkan Karaosmanoğlu, protokol üyelerinin de katılımıyla işyerinin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.