Başkan Yaman’a Tebrikler GENEL
Paylaş

Başkan Yaman’a Tebrikler

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a Başbakan Davutoğlu’nun elinden aldığı birincilik ödülü sonrası tebrikler yağıyor.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.04.2016 14:14
Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a Başbakan Davutoğlu’nun elinden aldığı birincilik ödülü sonrası tebrikler yağıyor.


Bayırköy Belde Belediyesi geçtiğimiz günlerde “Sosyal Tesis ve Havuz” temalı projesi kapsamında hazırladıkları “Sosyal Tesis ve Havuz” projesi ile belde belediyeleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştü. Ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden alan Başkan Yaman’a “Hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor. Bu ödül sonrası Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Fevzi Arslan ve beraberindekiler Başkan Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.