Başkan Uysal’dan Sanayi Denetimi GENEL
Paylaş

Başkan Uysal’dan Sanayi Denetimi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski sanayi sitesinde devam eden çalışmaları inceledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 22.05.2016 10:42
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski sanayi sitesinde devam eden çalışmaları inceledi. Eski sanayi sitesini, tekrar cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen Muratpaşa Belediyesi, ilk olarak bölgenin otopark sorununu çözüp, bozulan yollarını yenilemeye başladı.


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bölgedeki esnafın sıkıntı yaşamaması için pazar günleri yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Uysal, belediye bürokratları ve esnaf temsilcileri ile birlikte Sanayi Sitesi’nde bulunan Kamil Tabaklar Parkı yanına yapılan otopark, 662 Sokak’taki yol ve Sanayi Camii’nde yapılan çalışmaları denetledi.


Sanayi Sitesi’ni eski işlek günlerine kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Herkesin aracını, yollara değil yaptığımız otoparklara getirmesini sağlamak ilk hamlemizdi. Yeterince otopark üretmek istiyoruz. Bu konuda teknolojiden yararlanmayı planlıyoruz. Bozulan yolları yenileme çalışmaları da başlattık. Daha sonra diğer çalışmaları esnafımızla birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.