Başkan Uysal’a Kırcami teşekkürü GENEL
Paylaş

Başkan Uysal’a Kırcami teşekkürü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, Kırcami Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Yönetim Kurulu üy.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 07.09.2016 13:21
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Mahalle Muhtarı Enis Gönen, Kırcami Bölgesini Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KIRYADER) Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


Kırcami heyetini makamında ağırlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2017’nin Kircami yılı olacağını söyledi. Bölgenin yıllardır yaşadığı sorunun çözümü noktasında daha göreve geldiğinin ilk günün söz verdiğini hatırlatan Başkan Uysal, “Plan sözü verdiğimizde, ‘İyi niyetinize inanıyoruz ama 30 senedir de çözülmedi’ diyenler oldu. Ekibimizle çok sıkı çalıştık ve artık bu işin son noktasındayız. Çalışmaya da devam ediyoruz. 18 uygulamasına yönelik çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu.


Kırcami Muhtarı Gönen ve beraberindeki KIRYADER Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Uysal’a Kırcami imar planlarının ortaya çıkmasında gösterdiği özverili ve çözüm odaklı çalışma nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.