Başkan Ozan’dan Karpuzlu’ya Asfalt Müjdesi GENEL
Paylaş

Başkan Ozan’dan Karpuzlu’ya Asfalt Müjdesi

Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, bu yıl Karpuzlu’da yapılması planlanan asfaltlama çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını müjdeledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 10.07.2015 11:14
Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, bu yıl Karpuzlu’da yapılması planlanan asfaltlama çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını müjdeledi.


Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, "Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğumuz 2015 yılı asfalt programları arasında bulunan Umcular-Dereköy , Yağşılar-Böğürtlenharım, Yağşılar -Şenköy arasındaki yolun ihalesi yapılmıştır. Asfaltlama çalışması en yakın zamanda başlayacaktır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her zaman halkımıza hizmet etmeye, verdiğimiz vaat ve sözleri tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.