Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin kırsal yerleşim yerleri olan yeni mahalleleri gezdi. Sabah saatlerinde Kadıllı mahallesinde vatandaşlarla birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra Mudarlı, Ovacık, Mollafenari, Cumaköy, Pelitli ve Balçık mahallerini dolaştı. Başkanlara mahallelerde, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti. Başkanlar, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi, vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Başkanlar Cumaköy’e İSU tarafından inşa edilen Modüler Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Atık suların arıtılıp, sulama alanında kullanılacak hale getirildiği tesisi gezen Başkanlar, yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.
GENEL
Başkan Karaosmanoğlu ve Köşker’den mahalle turu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin kırsal yerleşim yerleri olan yeni mahalleleri ziyare.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 02.09.2016 17:21
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin kırsal yerleşim yerleri olan yeni mahalleleri ziyaret etti.