Atatürk Ortaokulu ve Akkent İmam-Hatip toplantı salonunda düzenlenen şiir dinletisi programına katılan Başkan Saraçoğlu, program sonunda küçük öğrencilere yaptığı konuşmasında; öğrencilere çevre temizliği ve kötü alışkanlıklar hakkında tavsiyeler verdi. Saraçoğlu, "Sadece büyükler değil siz küçükler de büyüklere örnek olmalısınız. Bizim de sizin gibi gençlerden öğrenecek çok şeyimiz var" dedi.
Saraçoğlu, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programın sona ermesinin ardından Atatürk Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Ezel Eracar ve Akkent İmam-Hatip Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Saliha Vural tarafından Başkan Saraçoğlu’na çiçek takdim edildi.
Kamil Saraçoğlu, okul yetkilileriyle birlikte okul binasının durumunu inceledikten sonra, okul müdürleri ve öğretmenlerden bilgiler aldı. (EFE)