Kampanyaya katılarak adresini taşıyan tüm öğrencilere teşekkür eden Başkan Gürlesin, hediye kazanan tüm öğrencileri kutlayarak, tablet ve bilgisayarları güle güle kullanmalarını, tatilde gönlünce eğlenmelerini diledi.
Bu yılda ikameti taşıma kampanyasına devam edeceklerini hatırlatan ve tüm öğrencileri kampanyaya davet eden Başkan Gürlesin, “Yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi ile Pamukkale Üniversitemiz, ilçe sınırlarımız içinde yer almakta. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarından ilimize, ilçemize gelmekte. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birincil amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ kurmak, temas kurmak, diyaloğu artırmak. Yani ortak bir platformda buluşmak. İkincil amacımızda 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Yaptığımız çekilişle de ödül kazanan öğrencilerimizi belirledik. Bugünde ödüllerini vereceğiz. Ödül kazanan öğrencilerimize tebrik ediyoruz. İnşallah 2016 yılının Aralık ayında yine kampanyamızı yineleyeceğiz. O dönemde yine öğrencilerimizin yoğun ilgisini bekliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin ve Meclis üyeleri ödül kazanan öğrencilere ödüllerini teslim etti. Ödül töreni sonrası Başkan Gürlesin, üniversiteli öğrencilerle sohbet etti, Belediye çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda çalışmalarını anlattı, öğrencilerin sorularına yanıt verdi.