Başkan Edis başvurusunu yaptı SİYASET
Paylaş

Başkan Edis başvurusunu yaptı

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti'den Vezirköprü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Edis ilk başvuruyu yapan aday adayı oldu.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 11.10.2013 17:25

Vezirköprü  Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, belediye meclis üyeleri ile birlikte  Adalet ve Kalkınma Partisi Vezirköprü İlçe Başkanlığı’na giderek belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Edis’in başvurusu Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Sami Pala teslim aldı.

Adaylık başvurusu sırasında konuşan Başkan İbrahim Sadık Edis, "Belediye Başkanı olarak çalışmamıza devam edeceğiz. Aday gösterilmem halinde, yeni projelerimizi de halkımızla paylaşacağız" aday adaylığımızın ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Edis’in aday adaylığı başvurusunu değerlendiren AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Sami Pala ise "İlk başvuruyu Vezirköprü  Belediye Başkanımız İbrahim Sadık Edis yaptı. Kendisine Hayırlı, uğurlu olmasını’ diyorum. Adayımız belirlene kadar aday adaylarımızla birlikte süreci götüreceğiz. Adayımız belli olduktan sonra da azim ve gayretle çalışarak en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.