Başkan Çelik, mezarlıkta inceleme yaptı GENEL
Paylaş

Başkan Çelik, mezarlıkta inceleme yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 16.10.2016 10:56
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik, çalışmalar sırasında mezarlıklara zarar verilmemesi için azami hassasiyet gösterilmesini istedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in talimatları doğrultusunda Şehir Mezarlığı’nın Türkiye’ye örnek bir mezarlık olması için başlayan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği iki ayrı ihale sonrası çevre düzenleme çalışmaları ile mezarlık hizmet binasının inşaatına başlandı.


Başkan Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı’nı ziyaret ederek her iki çalışmanın son durumuna ilişkin bilgi aldı. Başkan Çelik, çalışmalar sırasında mezarlıklara zarar verilmemesi konusunda da azami hassasiyet gösterilmesini istedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik’in incelemeleri sırasında AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de Şehir Mezarlığı’na gelerek Başkan Çelik’e katıldı.

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.