Çalışmaların İstanbul’da sürdüren Başbakan Binali Yıldırım Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde çeşitli görüşmelerde bulundu. Başbakan Yıldırım ilk olarak Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ile DTO Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Başbakan Yıldırım bu görüşmenin ardından TÜBİTAK Başkanı Arif Ergin’i kabul etti. Başbakan Yıldırım son olarak ise SETA Vakfı Başkanı Burhanettin Duran’ı kabul etti.
POLİTİKA
Başbakan Yıldırım Dolmabahçe Ofisi’nde ikili görüşmelerde bulundu
Başbakan Binali Yıldırım, Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, TÜBİTAK Başkanı Arif Ergin ve SETA Vakfı Başkanı Burhanettin Duran’ı kabul etti.
Başbakan Binali Yıldırım, Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, TÜBİTAK Başkanı Arif Ergin ve SETA Vakfı Başkanı Burhanettin Duran’ı kabul etti.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eski AK Parti Milletvekili tutuklandı
Kürşad Zorlu İYİ Parti'den İstifa Etti
Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılması konusunda ret
CHP olağanüstü kurultay kararı
'AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?' anketi! Birinci sırada hayat pahalılığı var