Başbakan Galip Öztürk'ü savundu GÜNCEL
Paylaş

Başbakan Galip Öztürk'ü savundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun mitinginde Samsunlu işadamı Galip Öztürk'ün cemaate yardım etmediği gerekçesiyle hapse atılması konusunda Galip Öztürk'e komplo yapıldığını söyledi.

HABER MERKEZİ İçerik Sağlayıcı Tarih: 25.03.2014 18:30

Samsunlu işadama Galip Öztürk'ün, sabah Gazetesi'nde çıkan, "22 yıl boyunca Gülen grubuna 30 Milyon lira yardım yaptığını açıktan istenen parayı vermeyi reddedince hapse attırıldığını söyledi ve o kabus dolu günleri anlatması" konusunda Galip Öztürk'ü savundu.

Başbakan konuyla ilgili samsun mitinginde şunları söyledi,

"Bugün gazeteler Samsun'lu bir işadamının açıklamasını gördüm. Makbuz istediği zaman üzerinde komple yapılmuış. Bunu neyle izah edeceksiniz.Adamı 14 ay içeriye atmışsınız.  Ne yayınlarsanız yayınlayın. Eteğinizde ne vrsa dökün. Dökmezseniz namertsiniz. Meğer yüzleri dost özleri düşmanmış. Bak hacı amcamızın parasını almışlar kendilerine ortak etmişler. Bunlar ne insanları aldattılar.  Sandıkları bir patlatalım ki bu onların yanına kalmasın"

Yorum Yap

* Güvenlik gereği ip adresiniz saklanmaktadır. 3. şahıslara kesinlikle paylaşılmamaktadır.