Ak Parti’nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplantının yapıldığı otelde Okçular Vakfı tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak ok attı. Vakıf yetkililerinden okçulukla alakalı brifing alan Başbakan Davutoğlu daha sonra geleneksel kıyafet giyerek ok atışı yaptı.
POLİTİKA
Başbakan Davutoğlu AK Parti Kampında Ok Attı
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kampının yapıldığı Afyonkarahisar’daki otelde Okçular Vakfı’nın düzenlediği etkinlikte geleneksel k.
HABER MERKEZİ
İçerik Sağlayıcı
Tarih: 10.01.2016 18:07
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti kampının yapıldığı Afyonkarahisar’daki otelde Okçular Vakfı’nın düzenlediği etkinlikte geleneksel kıyafet giyerek ok atışı yaptı.
Yorum Yap
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eski AK Parti Milletvekili tutuklandı
Kürşad Zorlu İYİ Parti'den İstifa Etti
Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılması konusunda ret
CHP olağanüstü kurultay kararı
'AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti?' anketi! Birinci sırada hayat pahalılığı var